OVER ONS

Wie we zijn en wat ons anders maakt dan anderen

Over Ons 2018-10-26T13:15:34+00:00

Met ons concept brengen wij een ode aan de amuse. Wij stappen af van het traditionele 2- of 3-gangen menu. Al onze gerechtjes zijn kleiner dan een voorgerecht maar groter dan een amuse. U kunt gedurende de avond, naar eigen smaak en behoefte gerechtjes kiezen. Het aantal gerechtjes en de volgorde kan per persoon verschillen.

Overdag bieden wij de mogelijkheid om te lunchen. Ook hier kunt u naar eigen smaak en behoefte uw lunchparade samenstellen uit onze lunchkaart. Kunt u niet kiezen? Laat u verrassen door de chef met onze lunchdeal.

Dak-Akker

Wij werken het liefst met verse, seizoensgebonden, locale producten. Vanuit deze filosofie is onze Dak-Akker ontstaan, 100 m2 stadslandbouw op het dak van Cwartier. Hier telen wij verschillende groentes, kruiden en fruitsoorten voor direct gebruik in ons restaurant. Verser kan niet en 100% biologisch natuurlijk.

Feestje?

Heeft u iets te vieren? Wij zijn u graag van dienst, in ons restaurant of op locatie. Informeer naar de mogelijkheden voor zowel uit als thuis.

#GetAmused

“Onze chef Mark is ambassadeur van het Chefs voor Goede Vis programma van de Good Fish Foundation, makers van de VISwijzer. Samen werken wij aan een kaart zonder vis die rood scoort op de VISwijzer, een rood-vrije kaart. In de maanden Juli en Augustus presenteren wij onze signature dish: Fish and chips van wijting. Mooie duurzame vis en ontzettend lekker”

Messcherp Catering verzorgt verrassende culinaire feestjes op ieder gewilde locatie!

kijk eens op de website: www.messcherpcatering.nl